ЗРУЙНОВАНА, ЗАМІНОВАНА І РОЗБОМБЛЕНА УКРАЇНА ПРОДОВЖУЄ ГЕРОІЧНО УТРИМУВАТИ ГРИВНЮ ТА РИНКИ

ЗРУЙНОВАНА, ЗАМІНОВАНА І РОЗБОМБЛЕНА УКРАЇНА ПРОДОВЖУЄ ГЕРОІЧНО УТРИМУВАТИ ГРИВНЮ ТА РИНКИ

Зусиллями наших ЗСУ, бізнесу, фінансової влади і, безперечно, західних партнерів гривню вдається не девальвувати та все-таки утримувати від знецінення. Але надалі це робити стає все важче й складніше. Особливо зараз, коли наш головний спонсор – США також має власну дуже непросту фінансову ситуацію, оскільки річна вартість обслуговування їхнього держборгу наблизилась аж до 1 трлн доларів.

Що далі робити нам особисто в цих умовах? Безумовно, здійснювати пошук ще не використаних внутрішніх резервів. Саме для цього вчора провели робочу зустріч керівники двох об'єднань учасників національної бізнес-спільноти: Української асоціації інвестиційного бізнесу (генеральний директор Андрій Рибальченко) та Асоціації підприємців-ветеранів війни (голова Сергій Позняк).

Так що вже зовсім скоро ми дізнаємося про спільні конкретні та конструктивні дії і рішення учасників цих Асоціацій щодо стимулювання й розвитку українського ринку спільного інвестування і національного ветеранського бізнесу. Про це буду інформувати вас, друзі.

Александр Гончаров