Маміни секрети "Курячі “шашлички” з фісташками"

Маміни секрети "Курячі “шашлички” з фісташками"

Інгредієнти:

  • куряче філе 4 шт.
  • фісташки: 100 г
  • яйце: 1 шт.
  • хліб: 1 шматочок
  • цибуля: 1 шт.
  • оливки без кісточок: 40 г.
  • молоко: 1 ст. ложка
  • тмин, мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець за смаком, маслини, зелень петрушки для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    Замочити кусочок хліба в невеликій кількості води.

    Куряче м’ясо промити, порізати кусочками. Пропустити м’ясо через м’ясорубку.

    Цибулю почистити та подрібнити. Відтиснути воду з хліба та додати його разом з цибулею до курячого м’яса.

    Оливки дрібно нарізати і також додати до курячого фаршу. Додати яйце, тмин, коріандр, посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати фарш і сформувати невеликі кульки.

    Наповнити велику каструлю водою до половини, викласти кульки фаршу в іншу каструлю, на сито або на друшляк та готувати на парі до готовності та дрібно нарізати, або подрібнити блендером. Коли готові кульки охолонуть, обкачати кожну в фісташках.

    Нанизавши кульки на дерев’яні палички, зробити маленькі “шашлички”. Краї “шашличків” оздобити маслинами. Прикрасити страву зеленню петрушки.

    * Щоб легше було сформувати з фаршу кульки, час від часу змочуйте руки холодною водою.