Маміни секрети "Гарбуз під гострим соусом"

Маміни секрети "Гарбуз під гострим соусом"

Інгредієнти:

  • м’якоть гарбуза: 500 г.
  • Для соусу
  • помідори: 200 г.
  • часник: 2 зубці
  • цукор, кіндза, петрушка, сіль, перець і паприка за смаком

  • Спосіб приготування:

    М’якоть гарбуза порізати скибками, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком і залишити на 10 хвилин.

    У сковорідці розігріти олію й обсмажити у ній скибки гарбуза з обох боків.

    Помідори, часник і зелень подрібнити. Додати цукор, сіль, перець і паприку, ретельно перемішати.

    Викласти скибочки гарбуза на тарілку, зверху полити соусом.

    Щоб скибки гарбуза були хрусткими, перед смаженням можна обваляти їх у хлібних крихтах чи панірувальних сухарях.