Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яйця відварити, охолодити, почистити. Цибулю подрібнити. Оселедець почистити від шкіри і кісток, дрібно порізати. Яйця потерти на великій терці. Буряк почистити і порізати кружальцями.
Змішати подрібнені оселедець і цибулю. Масло перетерти з яйцями, поперчити.
З буряка формочкою для печива вирізати зірочки (або інші форми). Потім, уклавши формочку на пластинку буряка, накласти у неї тонкий шар яйця з маслом, злегка прим’яти, зверху накласти оселедець з цибулею.
Обережно зняти формочку. Так само “зібрати” закуску і з решти інгредієнтів. Оздобити готову закуску подрібненою зеленою цибулею.
* Найкраще таку закуску збирати одразу ж: вирізали формочкою з буряка зірочку, відразу наклали яйце з маслом і оселедець з цибулею, обережно зняли формочку. Таким чином, ви економно використовуватимете інгредієнти і у вас не залишиться забагато нарізаного зірочками буряка