Маміни секрети "Мариновані овочеві голубці"

Маміни секрети "Мариновані овочеві голубці"

Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 1 шт. (1 кг 300 г - 1 кг 500 г),
  • морква (велика) - 2 шт.,
  • часник - 1 головка,
  • вода - 1 л,
  • олія - 80 мл,
  • оцет (9 %) - 80 мл,
  • сіль - 2 ст. ложки,
  • цукор - 4 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, коріандр за смаком

  • Спосіб приготування:

    Качан капусти покладіть у велику каструлю, залийте водою, відваріть і розберіть на листя.

    Моркву натріть на крупній тертці, часник почистіть і пропустіть через прес. Змішайте все разом, додайте сіль, перець і коріандр.

    Начиніть морквою капустяне листя, як звичайні голубці. Складіть щільно в глибокий посуд.

    Приготуйте розсіл: воду закип’ятіть і додайте сіль, цукор, оцет і олію. Гарячим розсолом залийте готові голубці. Поставте під гніт. Через 8-10 годин мариновані голубці готові.

    Смачна, в міру гостра закуска, готується швидко і просто.