Бабусині страви: "Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі"

Бабусині страви: "Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі"

Інгредієнти:

  • Курячі сердечка – 500-600 гр;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Сметана – 3 ст.л;
  • Томатна паста – 1 ст.л;
  • Борошно – 1 ст.л;
  • Вода – 1 ст;
  • Сіль, перець;
  • Зелень, олія.

  • Спосіб приготування:

    Курячі сердечка помити, дати стекти воді. Зрізати жир, з гострого краю зробити хрестоподібні надрізи, отримавши квітку.

    Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковорідці в олії до прозорого стану.

    Додати до цибулі порізані сердечка, закрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

    Для соусу в ємність всипати борошно і додаючи поступово холодну воду розмішати до повного розчинення борошна у воді.

    Потім додайте сметану і томатну пасту і розмішати до однорідної консистенції.

    Вилити соус до сердечок, посолити, поперчити, додати подрібнену зелень, закрити кришку і тушкувати ще 15 хвилин.

    Курячі сердечка в томатному соусі подавати до столу з будь-яким гарніром.