Бабусині страви: "Курячий суп з цвітною капустою"

Бабусині страви: "Курячий суп з цвітною капустою"

Інгредієнти:

  • куряче філе: 300 г.
  • картопля: 3 шт.
  • цвітна капуста: 300 г.
  • вершки: 100 мл
  • морква: 1 шт.
  • гриби: 200 г.

  • Спосіб приготування:

    Зварити м’ясо і вийняти з каструлі. Картоплю порізати кубиками, покласти в курячий бульйон і зварити до готовності.

    Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обсмажити на сковорідці 5 хвилин і покласти в каструлю.

    Гриби відварити, трохи обсмажити і теж покласти в каструлю. Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити і додати в суп.

    Варене м’ясо порізати або розібрати на волокна і покласти в суп. Влити вершки і довести до кипіння. Дати супу постояти 10 хв. та подавати.