Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Почни з млинців. У миску тобі необхідно налити молоко і додати всі по черзі всі інші інгредієнти.
Добре збовтати віночком, до отримання однорідної маси, дивись, щоб не було грудочок.
Якщо отримане тісто буде дуже рідким, можна додати борошна. А якщо сильно густим, то молока.
Тепер на сковорідку налий невелику кількість рослинної олії і ополоником тісто. Час приготування 2 - 3 хвилини.
Перейди до приготування начинки. Дрібно подрібнюв куряче філе, гриби, цибулю.
На сковорідку налий трохи олії і почни обсмажувати цибулю та гриби, коли вони будуть наполовину готові, додай куряче філе. Посолити і поперчити.
Після того, як начинка охолоне, загорни її в готові млинці.
Подавати на стіл можна з невеликою кількістю сметани.


















