Бабусині страви: "Овочевий салат з квасолею"

Бабусині страви: "Овочевий салат з квасолею"

Інгредієнти:

  • квасоля (біла) - 3 склянки,
  • морква - 1 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • помідори - 2 кг,
  • сіль - 2,5 ст. ложки
  • цукор - 200 г,
  • олія - 1 склянка,
  • оцет (9 %) - 70 мл.

  • Спосіб приготування:

    Квасолю відваріть до готовності.

    Моркву очистіть, відваріть до напівготовності і наріжте кубиками.
    Перець наріжте соломкою.

    Помідори очистіть і поріжте кубиками.
    Перець і помідори змішайте, додайте цукор, сіль, олію і закип’ятіть. Додайте інші продукти і тушкуйте 15 хвилин. Наприкінці додайте оцет і закип’ятіть.

    Розкладіть салат по стерилізованих банках і закатайте стерилізованими кришками.