Бабусині страви: "Пікантні макарони в духовці"

Бабусині страви: "Пікантні макарони в духовці"

Інгредієнти:

  • Макарони – 400 гр;
  • Ковбаса напівкопчена – 250-300 гр;
  • Майонез – 2 ст.л;
  • Кетчуп – 2 ст.л;
  • Помідори – 2 шт;
  • Солодкий перець – 2 шт;
  • Сир твердий – 150 гр;

  • Спосіб приготування:

    Спочатку необхідно відварити макарони, дати їм охолонути.

    Ковбасу порізати соломкою та змішати разом з макаронами у формі для запікання, змазану вершковим маслом. Додати також майонез, кетчуп і ретельно перемішати.

    Болгарський перець порізати кубиками, та викласти зверху.

    Помідори порізати тоненькими кружальцями і викласти зверху на перець.

    Зверху посипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню і ставимо запікатися у духовку, розігріту до 220 градусів на 20 хвилин.

    Готові пікантні макарони дістаємо з духовки та накриваємо кришкою або фольгою на 20 хвилин.