Бабусині страви: "Равлики з фаршем"

Бабусині страви: "Равлики з фаршем"

Інгредієнти:

  • фарш м'ясний: 300 г
  • цибуля: 1 шт.
  • імбир: 1 см
  • соєвий соус: 3 ст. ложки
  • часник: 1 зубчик
  • вода: 300 мл
  • борошно: 300 г
  • гірчиця: 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Скип’ятити воду, вилити в миску з борошном. Замісити тісто, остудити. Цибулю, часник, імбир дрібно порізати. Обсмажити

    на сковороді в олії, присипати борошном (1 ч. ложка). Змішати з гірчицею, соєвим соусом. Додати фарш, обсмажувати все протягом 5-10 хв. Охолодити.
    Тісто розкачати. Викласти на нього начинку, згорнути в рулет, защипнути краї. Порізати на шматочки по 2 см. Викласти шматки на деко, запікати 15-20 хв.