Бабусині страви: "Салат зі цвітної капусти"

Бабусині страви: "Салат зі цвітної капусти"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста -2,5 кг,
  • кабачки (середні) -2 шт.,
  • морква -1,5 кг,
  • болгарський перець -1,5 кг
  • часник -2-3 головки,
  • соняшникова олія -0,5 л,
  • соус чилі -за смаком,
  • томатний соус -1 л,
  • сіль -3 ст. ложки,
  • цукор -1 склянка,
  • оцет (9 %) -1 склянка.

  • Спосіб приготування:

    Цвітну капусту розберіть на суцвіття і поріжте. Кабачки поріжте кубиками. Моркву поріжте соломкою або натріть на тертці. Перець поріжте соломкою. Часник пропустіть через прес.

    Всі інгредієнти, крім часнику й оцту змішайте і варіть 30 хвилин.

    За 5 хвилин до закінчення варіння додайте часник і оцет.

    Розкладіть салат у стерильні банки і закатайте стерильними кришками.

    Банки з салатом накрийте пледом до повного охолодження.