Бабусині страви: "Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі"

Бабусині страви: "Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі"

Інгредієнти:

  • скумбрія: 1 шт.
  • томатна паста: 1 ч.л.
  • помідори: 2-3 шт.
  • апельсин: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 2 зубці
  • сіль, червоний гострий перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Рибу почистити, видалити нутрощі. Цибулю і часник дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. Помідори подрібнити блендером. Зняти цедру з половини апельсина і видавити сік з половини апельсина.

    У глибокій сковороді або сотейнику змішати помідори, сік та цедру апельсина, цибулю з часником, томатну пасту. Довести до кипіння , додати сіль і червоний перець за смаком.

    Покласти в гарячий соус шматочки скумбрії і тушкувати під кришкою на тихому вогні 15-20 хвилин. У процесі готування рибу один раз перевернути.