Бабусині страви: "Суп з галушками"

Бабусині страви: "Суп з галушками"

Інгредієнти:

  • бульйон курячий: 750 г.
  • картопля: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • яйце: 1 шт.
  • борошно: 4-5 ст.л.
  • сіль, перець, зелень.

  • Спосіб приготування:

    Моркву натерти на тертці та посмажити. Бульйон закип’ятити, покласти моркву та варити 5 хв. Потім покласти порізану кубиками картоплю, посолити, поперчити та варити до готовності картоплі.

    Приготувати галушки: яйце збити з сіллю, додати борошно, перемішати. Сформувати маленькі галушки, покласти у суп та варити ще 7 хв. Готовий суп подавати, посипавши зеленню.