Бабусині страви: "«Тірамісу» з куркою"

Бабусині страви: "«Тірамісу» з куркою"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • морква - 0,5 шт.,
  • часник - 2-3 зубці,
  • свіжий чебрець і розмарин за смаком,
  • борошно - 1-2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • маскарпоне - 200 г,
  • фета - 100 г,
  • вершки (33 % жирності) - 50 мл,
  • рис (суміш бурого з диким) - 2-3 ст. ложки,
    салатні листя - жменя.


  • Спосіб приготування:

    куряче філе - 600 г,
    яйце - 1 шт.,
    морква - 0,5 шт.,
    часник - 2-3 зубці,
    свіжий чебрець і розмарин за смаком,
    борошно - 1-2 ст. ложки,
    сіль і чорний мелений перець за смаком,
    маскарпоне - 200 г,
    фета - 100 г,
    вершки (33 % жирності) - 50 мл,
    рис (суміш бурого з диким) - 2-3 ст. ложки,
    салатні листя - жменя.