Інгредієнти:
2 горошини духмяного перцю,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Спосіб приготування:
М'ясо оброби, помий і пропусти через м'ясорубку разом із цибулею і зубчиком часнику.
Сир потри на дрібній тертці. Подрібни зелень. Часник пропусти через часничницю.
Додай до м'яса яйце, сир, посоли, поперчи і виміси фарш. Мокрими руками сформуй тефтелі і обваляй їх у борошні.
Помідори бланшуй в окропі 2 хвилини, очисти від шкірки і дрібно поріж. Також дрібно поріж болгарський перець. Якщо ти любиш підливу без шматочків, то можеш подрібнити овочі в блендері.
Помідори з перцем виклади в сотейник і потушкуй на середньому вогні 15 хвилин, щоб вони пустили сік. Наприкінці додай часник, зелень, спеції, цукор, посоли і поперчи за смаком.
Поклади в томатну підливу тефтелі і відправ у розігріту до 200 С духовку на 20 хвилин.
Подавай тефтелі, запечені в духовці, з улюбленим гарніром – картоплею, рисом, макаронами або овочами.