"Деркач у Росії отримав нагороду за багаторічну підривну діяльність проти України" - Джон Сміт

"Деркач у Росії отримав нагороду за багаторічну підривну діяльність проти України" - Джон Сміт

Пост сенатора російської Держдуми, куди йому дали втекти Зеленський і Єрмак.

Ну що, Зеленський, жму руку, обнімаю?

За словами іншого учасника тих пресконференцій, Дубінського, саме Зеленський з Єрмаком: "пріказалі мнє інформационно поддєрживать Деркача".

Більш того, саме Зеленський з Єрмаком з метою дискредитації Порошенка видали держзраднику Деркачу секретні записи державних переговорів свого попередника з посадовими особами США.

Саме Зеленський віддав наказ Арахамії створити ТСК в Верховній Раді по розслідуванню "фактів" "держзради Порошенка" оприлюднених Деркачем і Зеленським.

Саме Зеленський віддав наказ Венедіктовій відкрити кримінальну справу проти Байдена, а зараз сховав її від ФБР за дипломатичним імунітетом посла в Швейцарії.

І ось нарешті поставлена крапка: Володимир Оманський тоді співпрацював не з Деркачем, Володимир Оманський співпрацював з Головним розвідувальним управлінням Росії.

Так от. В ході цієї співпраці ГРУ задокументували факт державної зради Зеленського і отримали на нього компромат. Цей компромат вони не могли не використати.

Маріуполь, Азовці, Херсон, Буча і Гостомель - наслідок цього всього.

Наші спецслужби вже давно мусили затримали як мінімум Єрмака і розколоти його на допиті. Це робити все одно доведеться. Краще вже до того, як він стане сенатором у Рашці.