Маміни секрети "Курка з картоплею та чорносливом в мультиварці"

Маміни секрети "Курка з картоплею та чорносливом в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 500 г курки,
  • 500 г картоплі,
  • 1 цибулина,
  • 2 зубки часнику,
  • 150 г чорносливу,
  • 30 г вершкового масла,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • 1 шт. лаврового листа,
  • спеції: чорний мелений перець, хмелі- сунелі, паприка, коріандр за смаком,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Гарненько промий чорнослив і замочи його в теплій воді на 1 годину.

    Оброби курку і поріж порційними шматочками.

    Цибулю дрібно поріж. Картоплю почисти і не крупно поріж.

    У чашу мультиварки поклади вершкове масло, включи програму «Жарка» і обсмаж цибулю з куркою 15 хвилин, періодично перемішуючи.

    Виклади картоплю поверх курки, додай гірчицю, лавровий лист, спеції, посоли і додай небагато води так, щоб вона трошки покрила картоплю.

    Включи програму «Тушкування» і готуй курку з картоплею в мультиварці під закритою кришкою 1 годину.

    Чорнослив дістань з води, трохи обсуши, подрібни і додай до курки за 30 хвилин до кінця готування.

    Подрібни часник і додай його до курки за 15 хвилин до закінчення готування.

    Готова курка з картоплею в мультиварки подається гарячою.