Інгредієнти:
щіпка коріандру,
червоний мелений перець за смаком,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Свинину поріж поперек волокон невеликими шматочками приблизно 1,5-2 см. Відбий м'ясо, посоли і посип спеціями.
Цибулю поріж півкільцями. Подрібни часник. Потри на дрібну терку твердий сир. Змішай майонез, сметану, вершковий сир і часник.
На змащений олією лист виклади м'ясо, зверху на нього виклади соус, потім шар цибулі і знову соус. Зверху м'ясо по-французьки посип тертим сиром. Відправ м'ясо у розігріту до 200°С духовку і випікай протягом 30-40 хвилин.
Подавай м'ясо по-французьки, прикрасивши помідорами, болгарським перцем і зеленню.











!["ВАНЬКА і підводний човен "ВАРШАВЯНКА" [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2172/217208_48xx_.jpg)







