Маміни секрети "М’ятне печиво"

Маміни секрети "М’ятне печиво"

Інгредієнти:

  • масло вершкове: 100 г.
  • цукор: 100 г.
  • яйце куряче: 1 шт.
  • м'ята : 50 г.
  • борошно: 200 г.
  • цукрова пудра

  • Спосіб приготування:

    – м”яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, всипте цукор;

    – подрібнити, має утворитися ароматний зелений цукор;

    – у миску викладіь м”ятний цукор та м’яке масло;

    – просійте туди ж борошно, та руками розтирайте, утворюючи крихту;

    – додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто;

    – далі просто відщипуйте кусочки тіста, скатайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом;

    – приплюсніть кульки пальцями;

    – випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до злегка рум”яного кольору;

    – готове печиво посипте цукровою пудрою;

    Таке печиво можна зберігати довго, наприклад я кладу у баночку, закриваю кришкою.