Маміни секрети "Салат з йогуртовою заправкою"

Маміни секрети "Салат з йогуртовою заправкою"

Інгредієнти:

  • салат айсберг - 1 середній качан,
  • помідори чері - 200 г,
  • зелена цибуля - 50 г,
  • болгарський перець (жовтий) - 0,5 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • сир з пліснявою - 50 г,
  • йогурт - 200 мл,
  • майонез - 2 ст. ложки,
  • білий винний оцет - 1 ст. ложка,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.


  • Спосіб приготування:

    Качан салату вимийте, розріжте на шість секторів.

    Цибулю, перець і помідори вимийте. Цибулю наріжте навскіс, помідори черрі – на четвертинки, перець наріжте дрібним кубиком.

    У банці змішайте всі інгредієнти для заправки (йогурт, майонез, оцет, цукор, сіль, перець, часник, тертий на дрібній тертці), закрийте кришкою і збовтайте.

    Викладіть салат на тарілку, полийте заправкою, посипте зеленою цибулею, чері, кубиками перцю і розкришеним сиром.