Маміни секрети "Штруделі з фаршем в мультиварці"

Маміни секрети "Штруделі з фаршем в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 цибулина;
  • 1 морковь;
  • 500 грам фаршу;
  • Чорний перець;
  • Сіль;
  • 500 грам картоплі;
  • Соняшникова олія;
  • Помідор;
  • 1 склянка кефіру;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 450 грам борошна;
    2 курячих яйця;

  • Спосіб приготування:

    Змішуємо в глибокій мисці курячі яйця з кефіром. Додаємо до них сіль, соду, пшеничне борошно і ретельно замішуємо круте тісто. Перемішуємо гарненько фарш з сіллю, спеціями і чорним перцем.

    Розкачуємо на робочому столі в коло тісто дуже тонким пластом. Викладаємо на нього фарш. Рівняємо його. Звертаємо тісто з фаршем в рулет. Нарізаємо його шматочками по 2 сантиметри завширшки.

    Чистимо моркву з цибулею і картоплею. Картопля з морквою і помідором промиваємо водою. Цибулю дрібно шаткуємо, моркву натираємо на тертці, а картопля крупно нарізаємо.

    Обсмажуємо на соняшниковій олії в мультиварці цибулю і моркву в режимі * випічка *. Додаємо до них нарізаний дрібно помідор. Додаємо до цибулі картоплю, коли він стане рум'яним. Наливаємо трохи води. Вода повинна покривати 1/3 картоплі. Солимо воду. Доводимо її до кипіння.

    Тепер викладаємо нарізаний рулет рівномірно зверху на картоплю. Закриваємо мультиварку кришкою. Включаємо в ній на 60 хвилин режим * випічка *. Штрудель готовий.