Хочеться зазирнути в майбутнє та спитати "КОЛИ???" - Олена Кудренко

Хочеться зазирнути в майбутнє та спитати "КОЛИ???" - Олена Кудренко

Вчора, на Великдень, росіяни знесли авіабомбою цілу вулицю. Це село в Куп'янському районі. Харківщина. Село Моначинівка. Пишуть, що росіяни вперше застосували по селу авіабомбу вагою 1500 кг - вона знесла все на своєму шляху.

Я пишу це для того, щоб там, де зараз тиша, не забували про те, що війна йде повним ходом. Тут залишилося не більше сотні місцевих, та навіть в Часовому Яру їх досі понад 600 чоловік (а їх фосфором...) Війна йде по ним катком.

Я дуже рада за ті наші області, наприклад, Бучу, які пережили свої жахіття та нарешті відновлюються. Думаю, там вже російської навали не буде, ніколи. Бо люди отримали забагато біди - досить. Тиші вам та мирного неба за можливості.

Я щиро хочу такого і для свого прикордоння, і для Херсонщини, і для Донбасу, і для Запорізької області, й для Сумської. Бо хотілося би бачити те світло в кінці тунелю. Де та крапка, після якої можна буде знову викласти цеглини та звести стіни, перекрити дахи?

Її наразі ніде поставити, навіть коми. Попереду травень і літо, саме тут вони будуть напруженими. Хочеться зазирнути в майбутнє та спитати "КОЛИ???"

Але ж...

"Здригнулося все навколо, ніби почався землетрус. Одним ударом знищена ціла вулиця..."