Бабусині страви: "Маленькі м'ясні рулетики з шинки і курячого фаршу"

Бабусині страви: "Маленькі м'ясні рулетики з шинки і курячого фаршу"

Інгредієнти:

  • Фарш курячий - 300 г
  • Жирна шинка 200 г
  • Цибулина - 1 шт.
  • Часник - 2 зубки
  • Яйце - 1 шт.
  • Масло для змазування
  • чорний мелений перець
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    Спочатку займемося фаршем: чистимо і дуже дрібно нарізаємо цибулину, часник пропускаємо через прес або нарізаємо.

    Змішуємо все це з фаршем, вбиваємо яйце, додаємо сіль, чорний мелений перець і все гарненько вимішуємо. Лука повинно бути багато!

    Готовий фарш повинен пахнути луком, часником і перцем, а не м'ясом, точніше, запахи цибулі і часнику повинні перебивати запах м'яса.

    Шинку потрібно, попередньо, покласти в морозилку на годину, щоб її було зручніше нарізати.

    Дістаємо охолоджену шинку з холодильника, запасаємося гострим ножем і нарізаємо її тонкими смужками.

    З фаршу формуємо ковбаски і, кожну, загортаємо в шматочок шинки.

    Мультиварку включаємо в режимі "Випічка" на 40 хв.

    Рулетики викладаємо на дно мультіварочной чаші в один шар і обсмажуємо з декількох сторін до готовності.

    Після обсмажування, можна додати трохи води, щоб рулетики були тільки покриті нею.

    Покласти в воду кілька горошин чорного перцю, сіль і лаврушку. І протушкувати все разом хвилин 30.