Бабусині страви: "Осінній вітамінний салат"

Бабусині страви: "Осінній вітамінний салат"

Інгредієнти:

  • 1/4 качана червоної капусти
  • 1/4 качана білокачанної капусти (або пекінської)
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 велика червона цибулина
  • 1 велика сира морква
  • 1 маленький червоний перчик чилі (якщо не любите гострого, замініть його солодким болгарським перцем)
  • 2 столові ложки меду
  • 250 г несладкого йогурта
  • невеликий пучок кінзи або петрушки
  • сік 1 лайма

  • Спосіб приготування:

    Червону, білокачанну капусту, ріпчасту цибулю і перець тонко нарізати. Пір'яну цибулю і кінзу дрібно нашаткувати. Моркву нарізати тонкою соломкою або скибочками;

    В окремій посуді зробити соус з'єднавши і перемішавши лимонний сік, мед і йогурт;

    У великій мисці змішайте капусту, моркву, червону цибулю і перець. Злегка знизайте овочі руками і перемішайте;

    Полийте соусом, посипте кінзою, зеленою цибулею і добре перемішайте;

    Приправте салат сіллю і перцем за смаком, охолодіть.