Кисло-солодкий салат містить доступні інгредієнти , а також масу вітамінів , особливо вітаміну С. Його інгредієнти можна замінювати або додавати нові. Наприклад покласти трохи кедрових горішків або кунжутного насіння, іншу зелень або щіпку улюбленої приправи.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Чорнослив помити, обсушити і дрібно нарізати;
Приготувати заправку: змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і мед. Залити маринадом чорнослив і дати постояти 2-3 хвилини;
Натерти редьку і додати до заправки з чорносливом. Перемішати. Редька дуже добре вбирає маринад і дає сік;
Болгарський перець покришити соломкою. Додати до редьці і знову перемішати;
Зелена цибуля і петрушку дрібно нарізати. З'єднати з редькою і перцем, перемішати;
Авокадо очистити, нарізати і додати в салат. Наприкінці порізати листя салату і посипати насінням.
Також кисло-солодкий салат може бути чудовим гарніром до риби. А якщо ще дозволити собі келих вина, то ось вам і святкова вечеря