Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змастити скляну форму соняшниковою олією і обкласти фольгою. Змастити фольгу маслом. Розмочити желатин в половині води в мисці для міксера.
2. Покласти в каструлю цукор, кукурудзяний сироп, сіль і решту води і кип'ятити 8 хвилин.3. Міксером на повільній швидкості збити желатин, акуратно додаючи в нього гарячу рідину, поки суміш не почне загусати. Додати ваніль і перелити у підготовлену форму. Розрівняти зверху і залишити, не накриваючи, в прохолодному місці (але не в холодильнику) на 12 годин.
4. Просіяти цукрову пудру на поверхню маршмеллоу і в той же час посипати нею дошку. Перевернути на дошку маршмеллоу і занурюючи гострий ніж в масло, порізати на будь-які фігурки за бажанням.
5. Обваляти в цукровій пудрі готові солодощі і зберігати в щільно закритому контейнері до споживання.