Бабусині страви: "Печиво на пиві"

Бабусині страви: "Печиво на пиві"

Інгредієнти:

  • 200 гр маргарину
  • 100 мл пива
  • 250 гр борошна
  • 120 гр цукру

  • Спосіб приготування:

    1. Подрібнюємо та перемішуємо з борошном маргарин, доводимо до консистенції хлібних крихт, додаємо пиво та замішуємо тісто. За консистенцією тісто повинно вийти липким.
    2. Завертаємо його в пергамент та ставимо в холодильник на одну годину.

    3. Поверхню столу посипаємо борошном, викладаємо тісто на стіл та розкачуємо його завтовшки пів сантиметра. Кладемо його на деко, посипаємо цукром та видавлюємо будь-якою формочкою наше печиво. Печиво проколюємо виделкою.
    4. Випікаємо в духовці при температурі 250 С впродовж 5-7 хвилин до золотистого кольору.