Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Подрібнити вишню блендером. Якщо вишня з кісточками - їх необхідно витягти .
2. Збиваючи сметану, поступово влити в неї вишневе пюре. Збивати на середній швидкості хв 10, до отримання ніжного крему. Додати цукор та згущувач. Збити.
3. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з цукром до білого кольору.
4. Збити білки до отримання піни .
5. Додати кілька ложок білків до жовтків, всипати борошно і все перемішати. Потім викласти всі білки і акуратними рухами знизу вгору вимісити тісто.
6. Розігріти духовку до 160 градусів. Розподілити тісто на листі, застеленому пергаментом і змащеним маслом. Випікати 12-15 хв до сухої палички.
6. Гарячий бісквіт вийняти з духовки і згорнути рулетом. Дати охолонути.
7. Акуратно розгорнути і намастити кремом. Знову згорнути в рулет. Прикрасити за бажанням шоколадною поливкою.
8. Зберігати краще в холодильнику. Нарізати порційно безпосередньо перед подачею.