Бабусині страви: "Ніжний рулет з вишневим кремом"

Бабусині страви: "Ніжний рулет з вишневим кремом"

Інгредієнти:

  • Борошно - 4 ст. л.
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Яйце - 4 шт
  • Вишня - 200 г
  • Сметана - 400 г
  • Згущувач для сметани
  • Цукор за смаком
  • Шоколадна поливка

  • Спосіб приготування:

    1. Подрібнити вишню блендером. Якщо вишня з кісточками - їх необхідно витягти .
    2. Збиваючи сметану, поступово влити в неї вишневе пюре. Збивати на середній швидкості хв 10, до отримання ніжного крему. Додати цукор та згущувач. Збити.
    3. Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з цукром до білого кольору.
    4. Збити білки до отримання піни .
    5. Додати кілька ложок білків до жовтків, всипати борошно і все перемішати. Потім викласти всі білки і акуратними рухами знизу вгору вимісити тісто.
    6. Розігріти духовку до 160 градусів. Розподілити тісто на листі, застеленому пергаментом і змащеним маслом. Випікати 12-15 хв до сухої палички.
    6. Гарячий бісквіт вийняти з духовки і згорнути рулетом. Дати охолонути.
    7. Акуратно розгорнути і намастити кремом. Знову згорнути в рулет. Прикрасити за бажанням шоколадною поливкою.
    8. Зберігати краще в холодильнику. Нарізати порційно безпосередньо перед подачею.