Бабусині страви: "Закуска з курячого філе з курагою і сиром"

Бабусині страви: "Закуска з курячого філе з курагою і сиром"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.,
  • курага - 100 г,
  • сир - 100 г,
  • зелень, суха мелена гірчиця, чорний мелений перець, сіль, приправа каррі - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Куряче філе наріжте скибочками (приблизно 5х5 см), відбийте, посоліть, поперчіть, посипте гірчицею і каррі, залиште на ніч маринуватися.

    Курагу залийте окропом на 40-60 хвилин. Поріжте курагу на смужки. Сир поріжте брусочками.

    На кожен шматок філе покладіть брусок сиру і 2-3 смужки кураги, скрутіть рулетом і покладіть вниз швом в чашу пароварки.

    Готуйте в пароварці 20-25 хвилин. Подавайте гарячими з будь-яким гарніром, посипавши зеленню.