Бабусині страви: "Пряні равлики з часником та бринзою"

Бабусині страви: "Пряні равлики з часником та бринзою"

Інгредієнти:

  • листкове тісто: 500 г
  • бринза: 200 г
  • часник: 3 зубця
  • петрушка: пів пучка
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Бринзу розім’яти, змішати з порізаною петрушкою та часником, пропущеним через прес. Додати чорний перець та олію, розмішати.

    Тісто розкачати, порізати на прямокутники приблизно 20х30 см. На половину прямокутника викласти начинку, загорнути рулетиком. Порізати рулет на шматочки по 2 см завтовшки.

    Викласти равлики на змащене жиром деко, поставити в розігріту до 200 °С духовку та випікати 25 хв.