Бабусині страви: "Цибулеві колечка в клярі"

Бабусині страви: "Цибулеві колечка в клярі"

Інгредієнти:

  • цибуля: 2 шт.
  • борошно: 0,5 склянки
  • розпушувач: 1 ч. ложка
  • яйця: 3 шт.
  • сухарі панірувальні: 3 ст. ложки
  • кунжут для посипання, сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Розігріти духовку до 220 °С. Порізати цибулю кільцями приблизно по 1 см, перекласти в миску і залити холодною водою.

    2. В іншій мисці змішати борошно і розпушувач. В третій мисці збити яйця. В тарілці змішати сухарі, кунжут і спеції.

    3. Брати по 1 кільцю, обвалювати його спочатку в борошні, потім в яйці і після в сухарях.

    4. Деко змастити олією, викласти кільця, поставити в духовку на 10 хвилин, потім перевернути кожне кільце і пекти ще 8-10 хвилин до золотистого кольору.