Маміни секрети "Оладки овочеві"

Маміни секрети "Оладки овочеві"

Інгредієнти:

  • горошок зелений: 1 стакан
  • морква: 2 шт.
  • шпарагівка: 0,5 кг
  • цибуля: 1 шт.
  • капуста цвітна: 0,5 кг
  • кріп та петрушка за смаком
  • яйця: 2 шт.
  • борошно: 4 ст. ложки
  • харчова сода: 0,5 ч. ложки
  • сіль та спеції за смаком
  • олія: 4 ст. л


  • Спосіб приготування:

    1. Овочі помити. Моркву порізати кубиками, шпарагівку порізати на шматочки (1 см.), цибулю нарізати кубиками, капусту розібрати на суцвіття. Всі овочі тушкувати на слабкому вогні майже до готовності (приблизно 15-20 хв.) Посолити. Охолодити.

    2. З яєць та борошна зробити тісто. Посолити та додати спеції за смаком, додати харчову соду. В тісто викласти охолоджені овочі, акуратно перемішати.

    3. Розігріти сковорідку, налити олію. Ложкою викладати овочеву суміш. Смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. Подавати, посипавши кропом та петрушкою.