Маміни секрети "Биточки з лосося з картоплею та зеленню"

Маміни секрети "Биточки з лосося з картоплею та зеленню"

Інгредієнти:

  • лосось - 900 г,
  • картопля - 900 г,
  • петрушка - 1 пучок,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • яйце - 2 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • борошно для панірування.

  • Спосіб приготування:

    Картоплю очистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності. Воду злийте, до картоплі додайте вершкове масло і розімніть в пюре. Відставте убік, намагаючись зберегти картоплю теплою.

    Рибу поріжте великими шматками, покладіть в глибоку каструлю, залийте водою і варіть на помірному вогні 5-8 хвилин. Вийміть і охолодіть кілька хвилин.

    Руками розберіть рибу на шматочки, ретельно видаляючи при цьому кісточки.

    У глибоку миску складіть картопляне пюре і шматочки риби. Додайте порізану петрушку, посоліть і поперчіть, перемішайте.

    Сформуйте округлі биточки і, обвалявши їх в борошні, обсмажте на олії з двох боків до рум’яності.

    Готову страву подавайте зі шматочками лимона і соусом тартар.