Бабусині страви: "Вівсяні оладки"

Бабусині страви: "Вівсяні оладки"

Інгредієнти:

  • Борошно вівсяне: 2 склянки
  • Яйця: 2 шт.
  • Цукор (бажано коричневий): 3 ст.л.
  • Кефір: 2 склянки
  • Розпушувач: 2/3 ч. л.

  • Спосіб приготування:

    1. Змішати всі інгредієнти у глибокій мисці. Ретельно перемішати. В разі необхідності використати міксер.

    2. Розігріти пательню (обов’язково з антипригарним покриттям). Викладати тісто столовою ложкою на пательню. Ні масло, ні олію не використовуємо – це зайві калорії. Крім того, оладки виходять з гарною однорідною поверхнею. Смажимо на маленькому вогні.

    3. Як почали з’являтися бульбашки на поверхні оладки, перегортаємо її на другий бік, а за 5-10 секунд знімаємо з пательні.