Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Дрібно шаткуємо капусту. Чистимо моркву з цибулею. Моркву натираємо на тертці, а цибулю дрібно рубаємо, обсмажуємо їх на сковорідці з соняшниковою олією.
Тепер з'єднуємо капусту з рисом, цибулею, фаршем та морквою. Солимо їх, перчимо за смаком.
Виливаємо кілька столових ложок соняшникової олії на дно мультиварки. Кладемо кілька листочків капусти в мультиварку, а після викладаємо на них капустяну масу.
Змішуємо в чашці кетчуп, воду і сметану. Солимо суміш за смаком. Проколюємо в декількох місцях капусту. Заливаємо її приготовленої заливкою. Кидаємо туди кілька лаврових листків.
Готуємо ліниві голубці 60 хвилин у режимі випічка і 40 хвилин * на підігріві *. Також можна готувати їх 40 хвилин у режимі * випічка * і одна година в режимі * гасіння *. Приємного апетиту!