Бабусині страви: "Шоколадна ковбаска"

Бабусині страви: "Шоколадна ковбаска"

Інгредієнти:

  • пісочне печиво "До кави" -400 г
  • вершкове масло -120 г
  • згущене молоко -0,5 банки,
  • какао -3 ст .л.
  • горіхи -0,5 склянки
  • коньяк (лікер) -1 ст. л.

  • Спосіб приготування:

    1. 3/4 усього печива подрібнити в крихту. Решту поламати некрупними шматочками.

    2. Розтопити масло, додати какао і згущене молоко (сире чи варене – на ваш смак), влити коньяк. Все перемішати і додати в печиво (в крихту та шматочки), всипати горіхи. Ще раз добре перемішати.

    3. Викласти масу на плівку і сформувати ковбаску, загорнути і покласти на ніч у холодильник. Потім різати на шматочки.

    ° Можна за бажанням додавати цукати, мак, кокосову стружку.
    ° Ковбаска досить довго може зберігатися в холодильнику, в морозилці ще довше.