Маміни секрети "Яблуко в мультиварці з сухофруктами і горіхами"

Маміни секрети "Яблуко в мультиварці з сухофруктами і горіхами"

Інгредієнти:

  • 4-5 яблук (за розміром чаші мультиварки),
  • 50 г волоських горіхів,
  • 3 шт. кураги,
  • 1 ст. ложка ізюму,
  • 1-2 ст. ложки цукру,
  • щіпка кориці

  • Спосіб приготування:

    Яблука помий, обсуши, зверху зріж шапочку і акуратно через цей отвір виріж серцевину разом із кісточками і лушпинням. Зчищати з яблук шкірку не потрібно, інакше в процесі того, як ти будеш запікати яблуко в мультиварці, воно може розпастися на частини або перетворитися на кашу.

    Ізюм помий. Курагу помий, замочи на 10 хвилин і дрібно поріж. Горіхи трохи обсуши на сковороді і подрібни.

    У кожне яблуко виклади сухофрукти і горіхи, насип трохи кориці і цукру. Кількість цукру ти можеш корегувати залежно від солодощі яблук.

    Розмісти підготовлені яблука начинкою вгору в чаші мультиварки і вибери режим "Випічка", 40 хвилин.

    Після сигналу мультиварки яблука готові. Цей десерт можна подати просто так, теплим чи холодним, а можна посипати цукровою пудрою або полити медом.