Бабусині страви: "Сібас на спаржі під м'ятним соусом"

Бабусині страви: "Сібас на спаржі під м'ятним соусом"

Інгредієнти:

  • біла спаржа - 2 шт.,
  • сібас (філе) - 1 шт.,
  • молоко - 100 мл,
  • м'ята - 1 пучок,
  • олія волоського горіха - 200 мл,
  • соєвий соус, рисовий оцет, солона вода - по 50 мл

  • Спосіб приготування:

    Розігріти молоко. Очистити спаржу, відварити її в молоці протягом 5 хвилин і залишити холонути в молоці ще 10 хвилин.

    У чаші блендера з'єднати листя м'яти, олію, соєвий соус, рисовий оцет і солону воду.

    Подрібнити зелень та добавки до однорідної маси.

    Філе сібаса нарізати під кутом дуже тонкими слайсами.

    Спаржу промокнути і розрізати вздовж на половинки.

    Викласти на тарілку: спаржу, на неї впоперек - слайси сібаса, рясно полити дрессингом - м'ятним соусом. Прикрасити листком м'яти.