Бабусині страви: "Тушкована картопля в мультиварці із печерицями та зеленню"

Бабусині страви: "Тушкована картопля в мультиварці із печерицями та зеленню"

Інгредієнти:

  • 600 г картоплі,
  • 300 г печериць,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • пучок зелені,
  • 200 мл томатного соку,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 2 лаврових листа,
  • щіпка хмелі-сунелі,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком,
    200 мл води.

  • Спосіб приготування:

    Цибулю крупно поріж. Моркву також поріж великими кубиками.

    У чашу мультиварки налий олію і вибери режим «Випічка», 40 хвилин. Висип у мультиварку цибулю та моркву і накрий кришкою.

    Гриби помий і поріж невеликими шматочками. Через 10 хвилин додай гриби до тушкованих овочів, посоли і готуй до сигналу. За 5 хвилин до готовності налий у мультиварку томатний сік.

    Крупно поріж картоплю. Посоли, поперчи, додай хмелі-сунелі, лавровий лист і висип у мультиварку. Налий воду так, щоб вона покривала картоплю.

    Вибери режим «Випічка», 40 хвилин або «Тушкування», 1,30 години.

    Подрібни зелень. За 10 хвилин до закінчення готування тушкованої картоплі в мультиварці додай зелень.

    Тушкована картопля в мультиварці з грибами і зеленню подається гарячої як основна страва.