Бабусині страви: "Паста з сьомгою та овочами у вершковому соусі"

Бабусині страви: "Паста з сьомгою та овочами у вершковому соусі"

Інгредієнти:

  • 600 г філе норвезької сьомги
  • 4 порції пасти
  • 0,5 шт. цибулі-порей
  • 0,5 шт. цвітної капусти
  • 150 г замороженого зеленого горошку
  • 300 мл вершків
  • 150 мл нежирної сметани
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець
  • Зелена цибуля

  • Спосіб приготування:

    Приготуйте пасту, як вказано на упаковці.

    Філе норвезької сьомги наріжте кубиками.

    Цибулю-порей наріжте скибочками, а цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття.

    У глибокій сковороді обсмажте цибулю-порей і цвітну капусту на оливковій олії. Додайте зелений горошок. Потім влийте вершки і додайте сметану. Приправте суміш сіллю і перцем. Регулярно помішуючи, даємо вершковому соусу уваритися.

    В отриманий соус додайте сьомгу і тушкуйте протягом 1-2 хвилин, до повної готовності філе.

    Туди ж буквально на хвилину додайте відварену пасту, перемішайте.

    Перед подачею страву прикрасити нарізаною зеленою цибулею.