Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготуйте пасту, як вказано на упаковці.
Філе норвезької сьомги наріжте кубиками.
Цибулю-порей наріжте скибочками, а цвітну капусту розділіть на невеликі суцвіття.
У глибокій сковороді обсмажте цибулю-порей і цвітну капусту на оливковій олії. Додайте зелений горошок. Потім влийте вершки і додайте сметану. Приправте суміш сіллю і перцем. Регулярно помішуючи, даємо вершковому соусу уваритися.
В отриманий соус додайте сьомгу і тушкуйте протягом 1-2 хвилин, до повної готовності філе.
Туди ж буквально на хвилину додайте відварену пасту, перемішайте.
Перед подачею страву прикрасити нарізаною зеленою цибулею.



















