Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З борошна та води, додаючи дрібку солі, замісіть тісто (можна додати 1 яйце).
2. Картоплю почистіть, відваріть у підсоленій воді, відцідіть, охолодіть і перекрутіть на м'ясорубці разом із сиром.
3. 2 цибулини поріжте кубиками і обсмажте в олії.
4. Додайте цибулю до картоплі, посоліть, поперчіть і ретельно вимішайте.
5. Приготоване тісто розділіть на три частини, з яких сформуйте кружальця.На кожне кружальце тіста покладіть 1 чайну ложку картопляної начинки; скріпіть краї тіста для утворення вареників.
6. Відваріть вареники у підсоленій воді.
7. Подавайте вареники з сметаною або із заправкою. Заправку приготуйте в такий спосіб: бекон і 2 цибулини поріжте кубиками, обсмажте на олії до золотистого кольору.