А тим часом генерал Павловський виграв справу в ЄСПЛ про своє незаконне затримання

А тим часом генерал Павловський виграв справу в ЄСПЛ про своє незаконне затримання

Європейський Суд визнав, що Павловського запроторили в СІЗО з використанням припущень, за відсутності будь-якої доказової бази.

"Справа катерів" виявилася фальсифікацією. Як і розтрезвонена "справа Роттердам+", яку вчора закрив ВАКС. От тільки за димовою завісою про страшенне розкрадання по роттердам+, Герус з Зеленським і Коломойським зробили всім вже справжній роттердам з закупками дешевої російської електрики для заводів коломоя.

А "справа катерів" була такою самою диверсією, яка підривала переоснащення нашого флоту на порозі російського вторгнення.

Оті розповіді, як "військові про*балі Південь", як раз і призвані приховати той факт, що військових змусили воювати голим задом і на Зміїному, замість врізати ракетами, махати рускому воєнному кораблю кулаком.

Єдиний злочин Кузні Порошенка - те, що це єдине підприємство на ті часи, що ще зберегло можливості по виробництву бойових катерів. Воплі про "диверсію Порошенка з поганими катерами" привели до зриву виробництва нових катерів і введення в бойовий склад флоту вже вироблених. За 4 роки Зеленського так і не виробили нічого свого.

Але ж всі забули ще один факт. Через цю справу зупинений також проект наших ракетних катерів "Лань-ЛК". В ВМСУ планували почати отримувати ці ракетні катери озброєні морською версією Нептуна до 2021 року. Коли всякі клоуни розповідають в марафоні, як "ми 8 років не готувалися до війни", то ми як раз готувалися. Були б у нас ракетні катери, то обстрілів калібрами з Чорного моря не було б. Не було б і морської блокади і втрати десятків мільярдів експорту.

Саботаж і підрив обороноздатності.

А що ж з тими, хто проводив ці диверсії?

А агента Портнова евакуювали у москву. Його кореші, як Смірнов, досі в ОП. Демченко - схований в зовнішній розвідці. Татаров - самий приємно пахучий риг в країні.

Тепер за рішенням суду, не Зеленський, а Україна має сплатити генералу Павловському грошову компенсацію. Вирахувати у папашки з довічної стипендії.

Джон Сміт