"Армія, мова, віра" - на мінімалках — Джон Сміт

"Армія, мова, віра" - на мінімалках — Джон Сміт

Був закон ще 2018 року, який реально давав РПЦвУ лише 4 місяці на зміну статуту і розрив з рф, або - автоматична ануляція статуту.

Але дію закону в 2019 тупо заблокували сектанти рпц з Офісу, які всі чомусь нині тіхонєчко в лєс ушлі.

Ще в 2020 році Вселенський Патріарх зробив чітке роз'яснення: в Україні не існує ніякої "УПЦ МП"; юрисдикція гундяя в Україні незаконна; всіх попів рпц на території Україні Вселенський "терпить тимчасово"; єдина канонічна церква в Україні це Православна церква України, Предстоятель - митрополит Епіфаній.

В таких умовах державі залишалося лише спираючись на Томос і позицію світового православ'я, визнати фактичний стан: гундяя - генералом ФСБ, "РПЦ" - псеворелігійним оккультним підрозділом спецслужб з часів сталінського томоса, як всякі арати і білі братства, його відділ в Україні - конспіративною квартирою для агентури ФСБ, майно громад - незаконно захопленим за результатами отого церковного перевороту здійсненого рос.спецлужбами у Харкові ще при кравчуці.

Правильно назвати - правильно зрозуміти. А правильно зрозуміти - правильно діяти.

І не треба брехати, що "Захід захищає УПЦМП і не зрозуміє".

Києво-Печерська лавра заснована в 1051 році. А Москва - в 1157. То чому Києво-Печерська лавра належить Московській церкві? На Заході, секрет, але є школи і університети, і в них вчать робити 1157 мінус 1051. Все там зрозуміли б.

Бо до "боротьби з християнськими цінностями" "за однополиє бракі" діяльність банди педофілів з зірками на погонах не має ніякого відношення. Давати їм можливість знову роками затягувати в судах свій переїзд у приходи Снєжногорска, Ніжнєвартовська і Саранська, чергова диверсія проти нацбезпеки.