Бабусині страви: "Бісквітний рулет з повидлом"

Бабусині страви: "Бісквітний рулет з повидлом"

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 380 г
  • цукор - 380 г
  • яйце - 6 шт.
  • цукрова пудра - 50 г
  • повидло - 450 г

  • Спосіб приготування:

    Готуємо бісквітне тісто, викладемо його шаром 6-7 мм на лист, застелений пергаментним папером, і випікаємо 7-8 хвилин при 230-250 ° С.

    Як тільки бісквіт зарум'яниться і буде відставати від аркуша, його перекладемо на покритий пергаментним папером стіл, скоринкою в низ.

    Знімемо папір, на якому бісквіт випікався. Зверху наносять шар повидла, розрівнюючи його ножем, і за допомогою пергаменту звернемо у вигляді рулету.

    Краї виробу обрізають, щоб вони були рівними, а верх після повного охолодження посиплемо цукровою пудрою.

    Готовий рулет можна нарізати на порції і покласти на блюдо так,щоб було видно зріз.

    Для отримання більш пишного бісквіта 1/4 борошна можна замінити картопляним крохмалем.