Бабусині страви: "Борщок"

Бабусині страви: "Борщок"

Інгредієнти:

  • вода - 1,5 л
  • буряк - 2 шт
  • морква - 1 шт
  • цибуля - 0,5 шт
  • корінь петрушки - 0,5 шт
  • м'ясо на кісточках до бульйону - 500 г
  • сметана - 1 стак
  • сіль
  • перець
  • оцет

  • Спосіб приготування:

    1. Варимо м'ясний бульйон. Додаємо туди петрушку та цибулю.
    2. Буряк та моркву натираємо на великій тертці. Тушкуємо на сковорідці з рослинною олією. Солимо, додаємо трішки оцту за смаком. Викладаємо в бульйон.

    3. Сметану потихеньку вливаємо в борщок. Доводимо до кипіння. За смаком солимо та перчимо.