Бабусині страви: "Цибулевий крем-суп"

Бабусині страви: "Цибулевий крем-суп"

Інгредієнти:

  • Картопля печена - 50 г
  • Лук-порей пасерований - 100 г
  • Молоко - 100 г
  • Сіль - 3 г
  • Перець - 1 г
  • Паприка - 2 г

  • Спосіб приготування:

    1) Картоплю запечіть в духовці (1:00 при 200 ° С).
    2) Лук-порей дрібно наріжте, обсмажте до готовності на рослинному або оливковому маслі.
    3) Збийте в блендері нарізану шматочками картоплю, обсмажену цибулю і молоко.

    4) Перелийте суп в каструлю, доведіть до кипіння, посоліть і приправити перцем.

    5) Налийте порцію супу в глибоку тарілку, прикрасьте обсмаженою у фритюрі цибулею-пореєм і паприкою.