Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть квадратну форму для випічки в центр духовки. Форму заздалегідь потрібно змастити вершковим маслом.
Тепер необхідно розплавити шоколад і масло у великій ємності (звичайна каструля або алюмінієва миска буде підійде).
Помістіть ємність більшого розміру на вогонь, налийте воду і доведіть до кипіння.
Поставте каструльку з шоколадом і маслом на водяну баню і, постійно помішуючи, доведіть шоколад до рідкої тягучої консистенції. Тоді заберіть з вогню. Трохи остудіть.
Додайте цукор і какао-порошок.
Потім додайте ванільну есенцію і перемішайте.
Додавайте яйця по одному і ретельно збивайте і перемішуйте шоколадну масу.
Додайте борошно, сіль і горіхи.
Отриману шоколадну суміш вилийте в підготовлену форму і випікайте близько 30 хвилин.
Перевірте готовність зубочисткою. Для цього опустіть кінчик зубочистки в шоколадну масу і якщо зубочистка буде злегка волога і з шматочками шоколаду - брауні готові.
Не можна перетримувати брауні в духовці - вони стануть занадто сухими.
Дістаньте форму з духовки і охолодіть. Подавайте брауні кімнатної температури або охолодженими в холодильнику.