Бабусині страви: Цукерки "Мед з молоком"

Бабусині страви: Цукерки "Мед з молоком"

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 30 г
  • молоко - 200 мл
  • цукрова пудра (можна замінити на цукор) - 200 г
  • мед - 2 столові ложки
  • рослинна олія

  • Спосіб приготування:

    1. Влийте в каструлю молоко, додайте вершкове масло, цукрову пудру, мед і поставте суміш на вогонь. Прогрівайте на помірному вогні приблизно 20 хвилин, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою і набрати карамельний колір. Замість цукрової пудри підійде і звичайний цукор, але з пудрою суміш швидше загусне.

    2. Потім дістаньте формочки для льоду, змастіть їх рослинною олією і викладіть в них готову масу. Залишилося тільки остудити і насолодитися домашньої смакотою!