Бабусині страви: "Філе білої риби з томатами і квасолею"

Бабусині страви: "Філе білої риби з томатами і квасолею"

Інгредієнти:

  • Філе 3 шт.
  • Лук 1/2 шт.
  • Томати в соку 3 шт.
  • Стручкова квасоля 100 м
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • коріандр
  • чебрець
  • петрушка
  • Масло для смаження

  • Спосіб приготування:

    Філе риби солимо і обваляти в борошні обсмажуємо в маслі пару хвилин.
    Смажимо квасолю з соєвим соусом. У блендері змішуємо томати з приправами і маслом 2 ст.л.
    Обсмажуємо цибулю, додаємо приготований соус і соєвий соус, пару хвилин кип'ятимо.
    Укладаємо в жаровню рибу, квасолю і заливаємо соусом, солимо.
    Ставимо в духовку розігріту 180 * С на 30 хвилин.